Een overzicht van onze trainingen

Training

Een duik in de complexe wereld van voeding: leren over de geschiedenis van voeding, macro- en micronutriënten, het belang van de juiste timing van voeding en de effecten van vasten, hormonen, de relatie met slaap en hoe je ingrediënten kunt lezen. Oftewel, alles leren over voeding dat je op school had willen leren.

Training

Een e-boek met meer dan 100 pagina’s waarin je leert over gezond eten, welke pannen je moet gebruiken, waarom rauwe zuivel absoluut de shit is, in welke vetten je moet bakken, waarin je je lunch bewaard, maar ook welke lunch recepten je mee naar het werk kan nemen. Een e-boek om EINDEIJK écht gezond te eten!

37,50

Training

In Leven Zonder Eczeem ga jij de uitdaging aan om eczeem-vrij door het leven te gaan. De Westerse geneeskunde brengt niet altijd de oplossing voor huidproblemen. Door de jaren heen heb ik van alles geprobeerd en geleerd waardoor ik uiteindelijk mijn eigen lichaam gehackt heb! Je gaat in de video’s en in het werkboek aan de slag met opdrachten om zelf actief bezig te zijn en uiteindelijk jouw lichaam te hacken! Wat krijg je?

79,95

Dagelijks op de hoogte blijven van alle do’s & Don’ts over gezond leven? Volg ons dan op Instagram!

Waar ben je naar op zoek?

Belangrijke mededeling

Van 11 t/m 15 december is joeprovers.nl tijdelijk niet bereikbaar vanwege onderhoud. We werken aan de website en zijn op 16 december weer terug. Excuses voor het ongemak. Voor vragen: hello@joeprovers.nl.

Dank voor je begrip.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.